Sat Balta, Com. Runcu, Gorj, Romania Tg.Jiu:15 km(DN67D) directia Baia de Arama Baia de Arama:30 km(DN67D) directia Tg.Jiu
     

 

Intr-o ambianta unicat, Casa Diaspora va pune la dispozitie: 
   
    Cazare intr-o decor modern, pensiunea fiind dotata cu 30 locuri de cazare, respectiv 10 camere. Puteti alege intre camere duble de 2 persoane, camera cu pat matrimonial, camere 2-4 persoane si o camera tripla de 6 persoane. Fiecare camera este dotata cu baie proprie si televizor LCD. Majoritatea camerelor sunt dotate cu balcon propriu care constituie si spatiu amenajat pentru fumatori.

    Restaurant cu capacitate totala de 100 persoane in 3 saloane interioare.    Bar si terasa in aer liber cu capacitate de 100 persoane. Terasa se afla la etajul intai deasupra piscinei. Admirati privelistea muntilor, ascultati susurul apei si bucurati-va de privelistea copacilor inconjuratori.

    Pisicina interioara incalzita si sauna finlandeza va stau la dispozitie pentru a va relaxa.    Organizari de evenimente in limita a 100 locuri. Fie ca este nunta, botez, petreceri de firma, aniversari sau zile onomastice, Casa Diaspora va asteapta sa petreceti alaturi de noi momentele deosebite din viata dumneavoastra. Si pentru ca reusita acestui eveniment este la fel de importanta pentru noi cat si pentru dumneavostra, va asiguram ca va putem furniza informatii referitoare la achizitionarea altor servicii precum décor, muzica, flori si fotografie de la colaboratorii nostri.

    Alte servicii de care puteti beneficia fie gratis in limita disponibila, fie contra cost sau pe baza de rezervari: jocuri de sah, carti, organizari de foc de tabara pentru evenimente speciale, accesorii si servicii suplimentare in camere (frigider, aer conditionat, uscator de par, masa de calcat, cosmetice si produse de igiena), acces la gratar si rotisor, masaj therapeutic si de relaxare, décor romatic/sampanie/flori in camera matrimoniala, brosuri de informare turistica, internet si cablu TV.

    Parcul natural amenajat si locul de joaca pentru copii, precum si contructia podului peste rau sunt deocamdata in stadiu de proiect, urmand ca la finalizarea lor sa contribuie la amintirea unui sejur de neuitat fiecarui oaspete ce ne trece pragul.